World of Warcraft Ashran Adası İncelemesi

 

world of warcraft

 

World of Warcraft, mekan incelemeleriyle bizlerin karşısına çıkmaya devam ediyor. Bu hafta Ashran Adası ele alınmış. Ogre medeniyetinin yıkıntılarına ev sahipliği yapan Ashran Adası Tanaan Ormanının kıyılarında yer alır. Alliance – Horde arasındaki bitmek bilmeyen savaş buranın  merkezinde yer almasaydı oldukça hoş bir yer olabilirdi. Yine de Ashran Adası oyunculara pek çok aktiviteye dahil olarak solo ya da grup oyunu için veya canavarlara karşı savaşmak ve PvP stilinde oynamak için fırsatlar sunar. 

Ashran’a biraz daha detaylı bakalım; Tanaan Ormanının kıyılarında yer alan Ashran, oyunculara PvP için özgür bir ortam sağlar, bütün oyuncular Ashran’da yapabilecekleri birşeyler bulabilir. Adanın içerisi tehlikelerle dolu olsa da iki kıyısında oyuncular kendilerini güvende hissedebilecekleri yerlere sahiptir. Adanın merkezine bitmek bilmeyen savaş devam ederken iki ucunda Horde ve Alliance üssü işgal edilemeye açık şekilde durur. Savaşta iyi olduğunuzu kanıtlarsanız Ogre Kralı ve iki koruması sizin yanınızda savaşta yer alabilir. 

Tüm bu özellikleriyle Ashran World of Warcraft oyuncularına hem kıyasıya bir mücadele hem de PvP için özgür bir ortam sunmaktadır. Siz de Ashran’ı hemen keşfetmeye başlayın!

 

Leave a comment